Contact Opnemen

Over Ons

Nuttige Links

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Copyright © 2016 Motorrijschool De Keijzer | Alle rechten voorbehouden

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookiebeleid

Onze Openingstijden

Theorie-examen

Voel je vrij op de motor

Praktijk en theorie

Geslaagd, en nu?

Categorieën

Diverse trainingen

Motorrijden in de winter


>

>

>

>

>

>

>


Bij Motorrijschool De Keijzer ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwaliteitsopleiding. Bij ons leer je pas echt goed motorrijden. De motorrijlessen worden bij ons individueel gegeven in een één-op-één situatie. De instructeur heeft dus alle aandacht voor jou alleen.

Gesloten

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

10:00 - 18:00


Home Over ons Tarieven Examens Contact

Direct aanmelden

Welk getal zie je hieronder?

Ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving Tilburg

Dan ben je bij Motorrijschool De Keijzer aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE

Home

/

06-13151535

info@motorrijschooldekeijzer.nl

Boek nu een Try-Out

Boek een Try-Out

De unieke start voor het behalen van je motorrijbewijs

Try-Out

WAT IS EEN TRY-OUT?

Een Try-Out kan gelijkgesteld worden met een proefles motorrijden. Tijdens deze proefles ervaar je hoe het is om motor te rijden. Je gaat met je motorinstructeur direct de openbare weg op om het echte motorgevoel te beleven.

Op een afgelegen terrein ga je samen met je instructeur korte oefeningen doen. De instructeur kan op basis van de Try-Out redelijk goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om klaargestoomd te worden voor het examen.

 Laat je niet verleiden met ‘haal snel je rijbewijs’ en dat soort mooie, opbeurende verhalen. Motorrijden moet zeker niet onderschat worden en daarom is een goed advies erg belangrijk. Snel, sneller, snelst brengt daarnaast ook risico’s met zich mee, in die zin dat je rekening moet houden met de volgorde waarop je je examens kunt doen.

Motorrijschool De Keijzer heeft veel ervaring in huis en er mag dus van ons verwacht worden dat we onze kandidaten optimaal bijstaan bij het volgen van de motorrijlessen.

Kwaliteitsgarantie

OOK OP PROEFLESSEN KRIJG JE KWALITEITSGARANTIE

Een Try-Out bieden we aan met kwaliteitsgarantie. Dat wil zeggen dat je kunt rekenen op een optimale inzet van de instructeur en een uitstekende begeleiding.

Als onze kandidaten gemotiveerd zijn, dan lukt het vast en zeker om dat motorrijbewijs binnen te slepen. Wij gaan je helpen om je optimaal voor te bereiden op de examens en je kennis uit te breiden.

Vraag een Try-Out aan door ons een email te sturen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.