Contact Opnemen

Over Ons

Nuttige Links

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Copyright © 2016 Motorrijschool De Keijzer | Alle rechten voorbehouden

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookiebeleid

Onze Openingstijden

Theorie-examen

Voel je vrij op de motor

Praktijk en theorie

Geslaagd, en nu?

Categorieën

Diverse trainingen

Motorrijden in de winter


>

>

>

>

>

>

>


Bij Motorrijschool De Keijzer ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwaliteitsopleiding. Bij ons leer je pas echt goed motorrijden. De motorrijlessen worden bij ons individueel gegeven in een één-op-één situatie. De instructeur heeft dus alle aandacht voor jou alleen.

Gesloten

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

10:00 - 18:00


Home Over ons Tarieven Examens Contact

Direct aanmelden

Welk getal zie je hieronder?

06-13151535

info@motorrijschooldekeijzer.nl

Beginnen met motorrijden

Motorrijlessen in Tilburg en omgeving

Ben je overtuigd? Meld je dan nu aan en haal je motorrijbewijs

Velen gingen je naar volle tevredenheid voor.

AANMELDEN

Home

Meer informatie

Meer informatie

/

Goed om te weten

Wij geven op dit moment les aan kandidaten die voor motorrijbewijs A willen voorbereiden. Wij geven geen lessen voor motorrijbewijs A1 en A2. Dit houdt in dat je ten minste 24 jaar moet zijn of reeds over het motorrijbewijs A2 dient te beschikken. Beschik je over het A2 motorrijbewijs, dan dien je ten minste 22 jaar te zijn om te starten voor het motorrijbewijs A.

Met het rijbewijs A in je bezit, mag je rijden op motoren met een onbeperkt vermogen. Het type motorrijbewijs bepaalt op welke motor je mag rijden. Je dient je theorie te behalen en twee praktijkexamens af te leggen. De praktijkexamens zijn onderverdeeld in voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

We beginnen met de voertuigbeheersing. Dit doen we veelal op een afgelegen terrein zodat de kandidaat zich volledig kan concentreren en niet afgeleid wordt door ander verkeer. Aan dit onderdeel besteden we veel aandacht omdat dit essentieel is om de motor onder controle te krijgen. We leren je goed schakelen, remmen, kijken, sturen en besteden bovendien ook aandacht aan je zithouding. Verder leren we je de diverse bijzondere verrichtingen. Je moet eerst slagen voor het examen voertuigbeheersing (AVB) voordat je het examen verkeersdeelname (AVD) mag afleggen. Het examen wordt door een onafhankelijk examinator van het CBR afgenomen.

Het examen verkeersdeelname is de volgende stap die gemaakt moet worden. Ook dit examen wordt door het CBR afgenomen. Tijdens dit examen rijdt de examinator in een auto achter je aan. De motorinstructeur van onze motorrijschool zit dan naast de examinator in de auto. Je voert de motorrit uit zoals je dat ook zou doen als je je rijbewijs zou hebben. Je rijdt je motorrit volledig uit en daarna hoor je van de examinator of je geslaagd bent.

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast en wil jij je motorrijbewijs halen, kom dan naar Motorrijschool De Keijzer en wij zorgen er samen met jou voor dat jij straks je motorrijbewijs op kunt halen bij het gemeentehuis. Wij wensen je heel veel succes!

Je moet eerst slagen voor het examen voertuigbeheersing (AVB) voordat je het examen verkeersdeelname (AVD) mag afleggen.

De examens worden door een onafhankelijk examinator van het CBR afgenomen.